Vă rugăm să citiți cu atenție recomandările noastre de trimitere înainte de a trimite site-ul dvs. web:

 1. Directorul nostru web este un director favorabil familiei, de aceea nu acceptăm site-urile pentru adulți, alcool, spam, warez, poker, cazinou, jocuri de noroc sau cu conținut ilegal sau site-uri web care au link-uri către site-uri web pentru adulți, jocuri de noroc, warez sau conținut ilegal în orice mod.
 2. Nu acceptăm site-uri web cu lipsă de conținut, strict adsense sau bazate pe afiliere.
 3. Acceptăm site-uri web de calitate. Aspectul și conținutul site-ului dvs. web trebuie să fie bune. Navigarea site-ului dvs. web trebuie să fie plasată la locul potrivit.
 4. Vă rugăm să folosiți numele site-ului web în titlu, în loc de cuvinte cheie în scop SEO.
 5. Vă rugăm să scrieți o descriere bună și să nu includeți adresa URL a site-ului în descriere. Trimiterile care conțin erori, gramatică greșită sau altele similare vor fi respinse.
 6. Administratorul are dreptul deplin de a schimba titlul, descrierea și categoria listării dvs. fără nicio notificare prealabilă.
 7. Nu acceptăm adresele URL de redirecționare.
 8. O singură trimitere per site este permisă.
 9. Dacă lista dvs. nu este aprobată, se va efectua o rambursare completă, excluzând site-urile trimise pe care nu le permitem.
 10. Nu acceptăm site-ul web care este în construcție.
 11. Vă rugăm să alegeți o categorie corespunzătoare și este o subcategorie pentru site-ul dvs. web.
 12. Sunt permise doar site-urile web în limba română.

 

De obicei, avem nevoie de 24-48 de ore pentru a verifica informațiile furnizate de către webmasterii, de a parcurge cu atenție site-ul și de a publica site-ul pe directorul nostru.